Kuva Dive Inn Resort
Kuva Dive Inn Resort
Kuva Dive Inn Resort
Kuva Dive Inn Resort
Kuva Dive Inn Resort

Osoite: Om el Sid Hill, Sharm El Sheikh, Egypti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diveinnresort.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrasi Dive Inn Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Yläpuolella ja veden alla Sharm El Sheikh tarjoaa Egyptissä. Pitkät valkoiset hiekkarannat ja kristallinkirkas vesi kiehtovat matkailijoita. Alhaalla värikäs vesikasvusto, eksoottinen trooppinen kala ja kiehtovia koralleja asettavat lavalle eräitä upeimmista snorklausta ja sukellustapahtumista maailmassa. Avaa itsesi tähän upeaan paratiisiin, kun oleskelu Dive Inn Resortilla. Tämä 4 tähden lomakeskus sijaitsee erinomaisella paikalla Ulm El Seedin lahden rannalla vain kahden minuutin matkan päässä rannalta hotellin ilmaisen bussikuljetuksen kautta. Lisäksi sillä on oma sukelluskeskus, jossa on ammatillisia ohjaajia.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät löytävät myös laguuni-tyylisen uima-altaan ja lasten uima-altaan virkistävän, kun taas Lasten klubi, leikkipaikka ja lastenhoitopalvelut ovat erittäin hyödyllisiä vanhemmille. Paikan päällä on ilmainen Wi-Fi, ravintola ja baari sekä kuntokeskus, kuntokeskus, sauna ja hierontahuone sekä poreallas. Lopuksi Dive Inn Resortin huoneet vaikuttavat entisestään. Hotellissa on tyylikäs arkkitehtuuri, jonka tasapainoinen sisustus on tasapainoinen. Yleiset mukavuudet kaikille osa-aikaisen Yksiköt ovat oleskelu-ja ruokailutila, satelliitti-tv, amerikkalainen keittiö, erillinen makuuhuone, oma kylpyhuone ja pieni parveke, joka avautuu allas näkymät.

Ostaminen Dive Inn Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Dive Inn Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Dive Inn Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Dive Inn Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Dive Inn Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Dive Inn Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Dive Inn Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.