Kuva Dom Pedro Portobelo
Kuva Dom Pedro Portobelo
Kuva Dom Pedro Portobelo
Kuva Dom Pedro Portobelo
Kuva Dom Pedro Portobelo
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.dompedro-hotels.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Dom Pedro Portobelo


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Dom Pedro Portobelo kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Dom Pedro Portobelo Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Hissi, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kasino (lähellä), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia) , Lähellä kauppakeskuksia, Squash (1.0 mailia), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Tuulen surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Faro - (16 mailia - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, lauantai, sunnuntai

Nauti Dom Pedro Portobobon kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Dom Pedro Portobelo, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Dom Pedro Portobelo ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Dom Pedro Portobelon kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Dom Pedro Portobelo

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Dom Pedro Portobelon kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Dom Pedro Portobelon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Dom Pedro Portobeloa voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.