Kuva Domaine de Gavaudun
Kuva Domaine de Gavaudun
Kuva Domaine de Gavaudun
Kuva Domaine de Gavaudun
Kuva Domaine de Gavaudun

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.domaine-de-gavaudun.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Domaine de Gavaudunissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Domaine de Gavaudun kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Domaine de Gavaudun tilat

Yksikkötyöt
Matto (Jotkut yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten allas, leikkipaikka, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (4.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (5.0 mailia), Kauppa (2.0 mailia)
Lentokenttä
Bordeaux - (93 mailia - 149 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotona kotikokemuksesta Domaine de Gavaudunissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Domaine de Gavaudun, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Domaine de Gavaudun ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Domaine de Gavaudun kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Domaine de Gavaudun alueella

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Domaine de Gavaudun -asunnon myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Domaine de Gavaudun kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Domaine de Gavaudun voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.