Kuva yrityksestä Domina Home Royal
Kuva yrityksestä Domina Home Royal
Kuva yrityksestä Domina Home Royal
Kuva yrityksestä Domina Home Royal
Kuva yrityksestä Domina Home Royal

Osoite: Via Pasitea 182, Positano, (SA), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.domina.it/

Kiinnostaako Domina Home Royalissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Domina Home Royal kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Domina Home Royal -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (joissakin yksiköissä), matto (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Lähellä olevat veneet, Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto,
Lentokenttä
Napoli - (56 mailia - 90 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Domina Home Royalissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Domina Home Royal, sinulla on takuu vuodessa poistumisesta. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Domina Home Royal ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Domina Home Royalin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Domina Home Royalissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Domina Home Royal -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Domina Home Royal -yhtiön kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Domina Home Royal -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.