Kuva Domina Inn Kyrie
Kuva Domina Inn Kyrie
Kuva Domina Inn Kyrie
Kuva Domina Inn Kyrie
Kuva Domina Inn Kyrie

Osoite: San Domino, San Domino, (FG), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.domina.it/

Kiinnostaako vuokra-asunto Domina Inn Kyrie? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Domina Inn Kyrie kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Domina Inn Kyrie -hotellit

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Live-viihde, leikkipaikka, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Laitesukellus (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Bari - (106 mailia - 170 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Domina Inn Kyrien kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Domina Inn Kyrie, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Domina Inn Kyrie ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Domina Inn Kyrie -yhtiön kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Domina Inn Kyriassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Domina Inn Kyrie -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla ja verkkomainonnalla, jonka tarkoituksena on myydä osa-aikaisia ​​käyttöoikeuksia Domina Inn Kyrien kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Domina Inn Kyrie voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.