Kuva Domina Inn Miramonti
Kuva Domina Inn Miramonti
Kuva Domina Inn Miramonti
Kuva Domina Inn Miramonti
Kuva Domina Inn Miramonti

Osoite: Via Sassongher 34, Frazione Pescosta
Corvara, (BZ), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.domina.it/

Kiinnostaako vuokra-asunto Domina Inn Miramonti? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Domina Inn Miramonti kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Domina Inn Miramonti Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (21.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Maastohiihto (lähistöllä), Laskettelu (lähistöllä), Kalastus (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (4.0 mailia) , Lähellä olevat uima-altaat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat järvet (4.0 mailia)
Lentokenttä
Verona - (124 mailia - 199 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti Domina Inn Miramontin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Domina Inn Miramonti, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Domina Inn Miramonti ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Domina Inn Miramontin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Domina Inn Miramontiissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Domina Inn Miramonti -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Domina Inn Miramontin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Domina Inn Miramontiia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.