Kuva Domina Inn Palumbalza
Kuva Domina Inn Palumbalza
Kuva Domina Inn Palumbalza
Kuva Domina Inn Palumbalza
Kuva Domina Inn Palumbalza

Osoite: Localita Golfo di Marinella, Porto Rotondo, (SS), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.domina.it/

Kiinnostaako vuokra-asunto Domina Inn Palumbalza? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Domina Inn Palumbalza kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Domina Inn Palumbalza Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lastenallas, Kalastus, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Sukeltaminen, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (12.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (2.0 mailia), Ratsastus (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Olbia - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Domina Inn Palumbalzan kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Domina Inn Palumbalza, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Domina Inn Palumbalza ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Domina Inn Palumbalzaan, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Domina Inn Palumbalzassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Domina Inn Palumbalza -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla ylhäällä kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Domina Inn Palumbalzan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Domina Inn Palumbalzaa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.