Kuva Doral Beach Tennis ja Golf Club
Kuva Doral Beach Tennis ja Golf Club
Kuva Doral Beach Tennis ja Golf Club
Kuva Doral Beach Tennis ja Golf Club
Kuva Doral Beach Tennis ja Golf Club

Osoite: Avenida Americo Vespucio, Complejo Turistico El Morro
Puerto La Cruz, ANZT, 6023, VENEZUELA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.corpl.com.ve

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Doral Beach Tennis and Golf Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Doral Beach Tennis ja Golf Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Doral Beach Tennis ja Golf Club tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Pesula (varusteet), Elävää viihdettä, Lääketieteelliset tilat, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Golf (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Barcelona International - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Doral Beach Tennis ja Golf Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Doral Beach Tennis ja Golf Club, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Doral Beach Tennis ja Golf Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Doral Beach Tennis ja Golf Club, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Doral Beach Tennis ja Golf Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Doral Beach Tennis and Golf Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Doral Beach Tennis ja Golf Club.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Doral Beach Tennis ja Golf Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.