Kuva: Drakensberg Sun
Kuva: Drakensberg Sun
Kuva: Drakensberg Sun
Kuva: Drakensberg Sun
Kuva: Drakensberg Sun
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Drakensberg Sunin myynti- ja vuokra-asuntoista? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Drakensberg Sun kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Drakensberg Sunin tilat

Yksikkötyöt
Matto (jotkut yksiköt), astianpesukone (jotkut yksiköt), takka (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (jotkut yksiköt), keittiö (jotkut yksiköt, ei mitään / täysi), mikroaaltouuni (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Veneily, Lastenhoito, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Terveysklubi, Ratsastus, Järvi, Live-viihde, Ravintola, Squash, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (3.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (17.0 mailia),
Lentokenttä
Louis Botha / Durban - (155 mailia - 249 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti kotikokemuksesta Drakensberg Sunissä

Kun ostat aikaosakkeita Drakensberg Sunin kaltaisissa kohteissa, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Drakensbergin aurinko ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Drakensberg Sunin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Drakensberg Sunissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Drakensberg Sun -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Drakensberg Sunin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Drakensberg Sunin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.