Kuva DVC @ Jardines del Puerto
Kuva DVC @ Jardines del Puerto
Kuva DVC @ Jardines del Puerto
Kuva DVC @ Jardines del Puerto
Kuva DVC @ Jardines del Puerto

Osoite: C / De Ribera S / N, Puerto Banus
29600 Marbella
Malaga, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteen myynti ja vuokraus DVC @ Jardines del Puerto? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa DVC @ Jardines del Puerto kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

DVC @ Jardines del Puerto -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenhoito, Hissi, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Kasinot lähikäytössä, Harjoitteluvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia) Hotellin palvelut Yleiset: Pysäköinti Lemmikkieläimet sallittu Baari Ympärivuorokautinen vastaanotto Puutarha tai puisto Ympärivuorokautinen vastaanotto Puutarha piha-alue Terassi Savuttomia huoneita Ilmainen pysäköinti (vajaan 3 km: n päässä) Wind Surfing (Läheiset),
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotiin kotikokemuksesta DVC @ Jardines del Puertoissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten DVC @ Jardines del Puerto, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa DVC @ Jardines del Puerto ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen DVC @ Jardines del Puerto: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti DVC @ Jardines del Puertoissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus DVC @ Jardines del Puerto -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä internet-mainontaa myytäessä aikaosuuksia DVC: n @ Jardines del Puerto.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä DVC @ Jardines del Puerto voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.