Kuva Eagle's Nest Beach Resort
Kuva Eagle's Nest Beach Resort
Kuva Eagle's Nest Beach Resort
Kuva Eagle's Nest Beach Resort
Kuva Eagle's Nest Beach Resort

Osoite: 410 S. Collier Blvd., Marco Island, Florida, FL 34145, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.eaglesnestmarco.com

Kiinnostaako Eagle's Nest Beach Resort myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Eagle's Nest Beach Resort sijaitsee valkoisella ja hopeahiekalla Crescentin rannalla Marco Islandissa, Floridassa. Tämä idyllinen osa-aikaisen lomakeskus yhdistyvät jännitystä ja rentoutumista yhden luukun perheystävälliseen lomakohteeseen. Hienoa kävellä trooppisten puutarhojen keskellä, kun nauttia Välimeren kylän ilmapiiristä, ja sitten pääset ulos monista ulkouima-avantgardeista!

Lomakeskus koostuu 26-huviloista ja 70-torniyksiköistä, jotka ovat eri kokoisia ja ulkoasuja. Voit nauttia turvatarkastetusta parvekkeesta, keittiöstä, pesu- / kuivaustiloista, viihdejärjestelmästä, tallelokerosta, omasta kylpyhuoneesta ja nukkuja-sohvalle, jos kyseessä on ylimääräinen viime hetken vieraille. Lomakeskuksen keskeinen osa on uima-allas ja patio, jota korostavat trooppiset kasvit ja palmut. Lisäksi lomakeskuksessa on lämmitetty uima-altaaseen sekä kaksi poreammea! Hotellissa on myös tenniskenttiä, kuntokeskus, allasbaari, virkistysohjelmat, videopelikonsoli, pingispöytä ja squash-huone.

Ja mikä parasta, tämä keino toimii melkein jatkuvaa parantamisaikataulua. Kalusteet päivittyvät viiden vuoden välein ja toimivat jatkossakin pitämään Eagle's Nest Beach Resortia paikassa, jossa asiakkaat pitävät aivan samoin kuin Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät haluavat palata vuosi toisensa jälkeen.

Eagle's Nest Beach Resort -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Kuntosali, Pelihuone, Hissi, Racquetball (varuste), Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tennis (käytettävissä olevat varusteet), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (lähistöllä), Golf (5.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (2.0 mailia), Kampaamo (lähistöllä), Live-viihde (lähietäisyydellä), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Leikkikenttä (1.0 mailia) (Läheiset), Vesihiihto (Läheiset),
Lentokenttä
Southwest Florida International - (50 mailia - 80 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Eagle's Nest Beach Resort -osakkeen ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Eagle's Nest Beach Resort ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Eaglen Nest Beach Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Eagle's Nest Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Eagle's Nest Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Eaglen Nest Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Eagle's Nest Beach Resort -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.