Kuva EY: stä Grand Blossom Housessa
Kuva EY: stä Grand Blossom Housessa
Kuva EY: stä Grand Blossom Housessa
Kuva EY: stä Grand Blossom Housessa
Kuva EY: stä Grand Blossom Housessa

Osoite: 123 Buckeley Street, Hung Hom, Hongkong
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä, jotka myydään ja vuokrataan EY: ssä Grand Blossom House -hotellissa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa EC Grand Blossom Housessa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

EC Grand Blossom House -tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Hissi, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (lähistöllä), Parturi-kampaamot (lähistöllä), Terveysklubi (lähistöllä), Elävä viihde (lähistöllä), Terveydenhoitopalvelut (lähistöllä), Ravintola (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä),
Lentokenttä
Hong Kong International - (31 kilometriä - 49 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta EC: ssa Grand Blossom House -hotellissa

Kun ostat aikaosakkeita EC: n kaltaisissa kiinteistöissä Grand Blossom House -hotellissa, saat taatusti vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata EC Grand Blossom House -hotellissa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin EY: n kanssa Grand Blossom Housessa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti EY: ssä Grand Blossom House -yhtiössä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus kilpailun myymisestä Grand Blossom Housen kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita EY: n kanssa Grand Blossom House -hotellissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia EC: n käyttäminen Grand Blossom House -hotellissa voi olla turvallista, kun tiedetään, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.