Kuva El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, jonka Karisma
Kuva El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, jonka Karisma
Kuva El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, jonka Karisma
Kuva El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, jonka Karisma
Kuva El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, jonka Karisma

Osoite: Carretera Cancun-Tulum Kilometro 45, FRACC.4 FRACCION III, LOTE 15, Riviera Maya, Playa del Carmen, Quintana Roo 77710, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.karismahotels.com/hotelsresorts/foradultsonly/eldoradoroyale

Kiinnostaako vuokra-asunto El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, Karisma? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Meksikossa sijaitseva El Dorado Royale, joka sijaitsee kilometrin pituisella rannalla, tarjoaa Karisman Gourmet Inclusive Resortin Playa Paraiso'ssa, ylellisyyttä, eleganssia ja hienostuneisuutta. Tämä Riviera Mayan sensaatiomaisen maiseman ympäröimä aikuisten rannalla sijaitsevassa lomakeskuksessa on suihkut osa-aikaisen omistajat, joilla on äärettömän runsas herkkuja.

Hyvää gourmetruokaa sen seitsemässä ravintolassa. Sosiaalinen ja nauttia premium-juomista kahdeksan paikan päällä. Rentoudu tuntikausia sisä- ja ulkouima-altaaseen ja kuusi uima-allasta. Hienoa ja rentoutua kylpylässä lukuisilla aistillisilla hoidoilla ja palveluilla, ja nauttia kuninkaallisesta hoidosta yksilöllisin palveluin koko lomasi ajan.

Lisäksi ilo ja hemmottelu jatkuvat El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resortissa Karisma-sviitissä. Jokainen viehättää kuninkaan tai parivuode, ylelliset vuodevaatteet, puukalusteet ja kauniit näkymät puutarhaan. Mutta Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat erityisesti päivittäisiä huoneita, jotka pilata sinua mukavuuksilla, kuten nykyaikainen kylpyhuone, tyyny ja aromaterapia valikosta, henkilökohtainen concierge ja uima-allas butler palvelu, viina kaappi ja päivittäin varastossa mini-bar, ylisuuri olohuone, täydellinen keittiö, oma patio oma uima-allas, oleskelutila ja riippumatossa, ja suora pääsy Lazy-joelle.

El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, jonka Karisma Facilities

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Kuntosali, Kampaaja, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset tilat, Ravintola, Sauna, Laitesukellus (varuste), Ostoskeskus, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Veneily (Läheiset), Kalastus (lähistöllä), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (Läheiset), Tuulen Surffaus (Läheiset),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Cancun International - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai

Ostaminen El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, jonka Karisma aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, Karisma ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, jonka Karisma miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resort, jonka Karisma

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus El Dorado Royalen Gourmet Inclusive Resortin myymisestä Karisma-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resortin kanssa Karisman kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia El Dorado Royale Gourmet Inclusive Resortin kautta Karisma voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.