Kuva El Lago Resort
Kuva El Lago Resort
Kuva El Lago Resort
Kuva El Lago Resort
Kuva El Lago Resort

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.geocities.com/ellagoresort

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata El Lago Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa El Lago Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

El Lago Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo (laitteet), Veneily (varuste), Lastenhoito (varuste), Lastenallas, Neuvottelutilat, Takka, Vammaiset, Ratsastus , Leikkipaikka, Ravintola, Sauna (Varusteluvälineet), Uima-allas, Poreallas (Varustelu),
Lähellä olevat palvelut
Golf (4.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Squash (4.0 mailia), Tennis (4.0 mailia),
Lentokenttä
Arequipa National - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti elävää elämää El Lago Resortista

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten El Lago Resort, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata El Lago Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen pitkän aikavälin investoimista El Lago Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti El Lago Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus El Lago Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuutta El Lago Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä El Lago Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä talletettuihin rahastoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.