Kuva El Palmar Holiday Club
Kuva El Palmar Holiday Club
Kuva El Palmar Holiday Club
Kuva El Palmar Holiday Club
Kuva El Palmar Holiday Club

Osoite: Carretera las Marinas Kilometro 4, 03700 Denia
Alicante, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto El Palmar Holiday Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa El Palmar Holiday Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

El Palmar Holiday Club -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Pesula, leikkipaikka, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(2.0), Golf (37.0 mailia), Terveyskeskus (4.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Live-viihde (lähietäisyydellä), Lääketieteelliset laitteet (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset), Vesi Hiihto (1.0 mailia), Tuuli Surffaus (1.0 mailia),
Lentokenttä
Alicante - (62 mailia - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti El Palmar Holiday Clubin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten El Palmar Holiday Club, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata El Palmar Holiday Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen El Palmar Holiday Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti El Palmar Holiday Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus El Palmar Holiday Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia El Palmar Holiday Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä El Palmar Holiday Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.