Kuva yrityksestä El Portillo Apartahotel
Kuva yrityksestä El Portillo Apartahotel
Kuva yrityksestä El Portillo Apartahotel
Kuva yrityksestä El Portillo Apartahotel
Kuva yrityksestä El Portillo Apartahotel

Lisätietoja: 01787 881111

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä El Portillo Apartahotel -hotellissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa El Portillo Apartahotel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

El Portillo Apartahotel -hotellin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Lastenhoito, Lastenallas, Konferenssitilat, Kampaaja, Vammaisille tarkoitettuja yksiköitä, Pesula, Live-viihde, Lääketieteelliset palvelut, Leikkikenttäalue, Ravintola, Ostosalue, Uima-allas, Tennis, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive-lomakeskus, Ranta (lähistöllä), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Sukellus (lähistöllä), Vesihiihto (lähistöllä), Purjelautailu (lähistöllä), *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Puerto Plata International - (110 mailia - 177 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodin kokemuksesta El Portillo Apartahotel -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten El Portillo Apartahotel, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra El Portillo Apartahotel ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta El Portillo Apartahotel -hotelliin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti El Portillo Apartahotel -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus El Portillo Apartahotel -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia El Portillo Apartahotel -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia El Portillo Apartahotel -hotellin käyttäminen voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.