Kuva El Portonista
Kuva El Portonista
Kuva El Portonista
Kuva El Portonista
Kuva El Portonista

Osoite: Urbanizacion Sitio de Calahonda, Carretera de Cadiz Kilometro 196
29650 Mijas-Costa
Malaga, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut El Portonin myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa El Porton kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

El Portonin tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Hissi, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (1.0 mailia), Ranta (3.0 mailia), Kasino (3.0 mailia), Kalastus (12.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Live-viihde (3.0 mailia), Terveyspalvelut (1.0 mailia) ), Ravintola (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Snackbaari (lähistöllä), Puhelin (lähistöllä), Tennis (1.0 mailia), Vesihiihto (3.0 mailia), Surfaus (3.0 miles),
Lentokenttä
M laga - (25 kilometriä - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta El Portonissa

Kun ostat aikaosakkeita esimerkiksi El Portonin kaltaisissa kohteissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata El Porton ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin El Portonilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

El Portonin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus El Portonin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita El Portonilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia El Portonin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.