Kuva Es Pueto Club-Hotel
Kuva Es Pueto Club-Hotel
Kuva Es Pueto Club-Hotel
Kuva Es Pueto Club-Hotel
Kuva Es Pueto Club-Hotel

Osoite: Ctra. Es Canar s / n, 07840 Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Baleaarit, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: apartamentos-es-pueto.business.site

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Es Pueto Club -hotellissa


- osa-aikaisen Lomakeskus sijaitsee idyllisessä Santa Eulalian kylässä, josta on näkymät venesatamaan ja joka sijaitsee suoraan rantakadulla. Ibizan kaupunki on vain 9 mailin päässä, vilkasta yöelämää ja keskiaikaisia ​​linnoituksia.

Es Pueto sijaitsee lähellä ravintoloita, kauppoja ja viihdettä. Lomakeskus on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Tilavat ja tyylikkäästi suunnitellut huoneistot ovat erinomaisesti kalustettuja. Useimmista huoneista on näkymät Välimerelle. Huoneistoissa on hyvin varustettu keittiö, puhelin, satelliittitelevisio, DVD-soitin, radio / CD-soitin, keskusilmastointi ja lämmitys. Kaikissa on kaksi kylpyhuonetta. Palveluihin kuuluu sauna, ulkouima-allas, pelihuone, kuntosali ja ravintola.

Ostamalla Es Pueto Club-Hotel -käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Es Pueto Club-Hotel ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Es Pueto Club-Hotelin kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Es Pueto Club-Hotel -hotellin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Es Pueto Club-Hotel -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaisuutta Es Pueto Club-Hotelin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Es Pueto Club-Hotelia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.