Kuva Expectations Holiday Club
Kuva Expectations Holiday Club
Kuva Expectations Holiday Club
Kuva Expectations Holiday Club
Kuva Expectations Holiday Club

Osoite: 9 St Stephenin tuomioistuin, 15-17 St Stephens Road, Bournemouth, BH2 6LA, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.expectationsholidays.co.uk

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä myytävänä ja vuokralle Expectations Holiday Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Kun tulet jäseneksi Expectations Holiday Club, sen sijaan, että omistaisit tietyn viikon tai kauden tietyllä aikaosuudella, saat pisteitä vuosittain. Näitä pisteitä voidaan käyttää kuten valuuttaa, ja niitä voidaan käyttää varaamaan tarkat lomamatkat. Yhtiön kumppanuuden kanssa RCI: n, maailman suurimman lomapörssiorganisaation, ansiosta sinulla on valinnanvapaus, kun kyse on aikaosuudesta ja siitä, miten päätät viettää lomasi. Järjestelmässä on tuhansia osallistujia eri puolilla maailmaa, mikä tarkoittaa, että sinulla on suuri valikoima paikkoja.

Siirrettyjä pisteitä ovat sinun, mutta jos sinusta tuntuu epätodennäköiseltä käyttää niitä, voit myydä ne, mikä tarkoittaa, että sijoituksesi ei hukkaan. Vielä paremmin perheesi jäsenet voivat käyttää näitä pisteitä lomalleen.

Käsite toimii joillakin perustekijöillä, lomilla on pisteitä riippuen eri tekijöistä. Nämä ovat loogisia näkökohtia, jotka määräytyvät lomalle, ja niihin voi sisältyä: kausi, sijainti, mukavuudet, kysyntä, laatu, asunnon koko.

Kun otetaan huomioon edellä mainitut tekijät, loma, joka kuluu, maksaa erilaisen määrän pisteitä, riippuen siitä, mitä haluat, esimerkiksi suuremmasta huoneistosta tai ylellisimmästä sijainnista. Näin ollen jokainen lomat eivät maksa yhtä paljon pisteitä.

Odotukset Lomapisteet voidaan määritellä joustavaksi aikaosuuksien muodoksi, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita ja valita lomasi vuosittain.

Käyttämätöntä pistettä voidaan lisätä myös ensi vuoden summaan. Voit myös tehdä päinvastoin ja lainata pisteitä kohti ylellistä lomaa

Odotusten ostaminen Holiday Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Expectations Holiday Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen odotuksiin Holiday Club, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Odotukset Holiday Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Expectations Holiday Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Expectations Holiday Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä odotuksia Holiday Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.