Kuva yrityksestä Ferienclub Grundlsee - Mondi
Kuva yrityksestä Ferienclub Grundlsee - Mondi
Kuva yrityksestä Ferienclub Grundlsee - Mondi
Kuva yrityksestä Ferienclub Grundlsee - Mondi
Kuva yrityksestä Ferienclub Grundlsee - Mondi

Osoite: Archkogl 31, Grundlsee, Itävalta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.grundlsee.mondiholiday.at

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Ferienclub Grundlsee – Mondissa


Ferienclub Grundlsee osa-aikaisen sijaitsee kuuluisalla Salzkammergutin alueella viehättävällä rannalla Grundlsee-järvi. Erittäin suosittu retkeilijöiden keskuudessa kesäisin, he voivat nauttia ihanasta vuoristomaisemasta. Alue on erityisen kaunis sekä keväällä että syksyllä. Ratsastusta, järven vuokra-aluksia ja lähistöllä sijaitsevaa kuntokulkua. Lähellä on verkosto, jossa on hiihtolatuja ja jossa on valikoima laskettelualueita puolen tunnin ajomatkan päässä, joka sopii täydellisesti talvikuukausille.

Ferienclub Grundlsee - Mondi Tilat

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Veneily, Kokoustilat, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Järvi, Pesula, Hissi, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Hiihtokoulu, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (2.0 mailia), Casino (53.0 mailia), Maastohiihto (lähellä), Laskettelu (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Kampaaja (Läheiset), Ratsastus Tilat (2.0 mailia), Laitesukellus (Läheiset), Ostoskeskus (2.0 mailia), Kylpylä (2.0 mailia), Squash (2.0 mailia), Tennis (Läheiset), Tuuli Surfing (Läheiset)
Lentokenttä
Salzburg - (65 mailia - 104 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostaminen Ferienclub Grundlsee - Mondi aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Ferienclub Grundlsee - Mondi ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Ferienclub Grundlsee - Mondin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Ferienclub Grundlsee - Mondin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ferienclub Grundlsee - Mondi -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia Ferienclub Grundlsee - Mondin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Ferienclub Grundlsee - Mondin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.