Kuva yrityksestä Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Kuva yrityksestä Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Kuva yrityksestä Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Kuva yrityksestä Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Kuva yrityksestä Ferienclub Oberstaufen - Mondi

Osoite: Malas, 8-10 87534, Oberstaufen, Saksa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: oberstaufen.mondihotels.com

Kiinnostaako Ferienclub Oberstaufen – Mondin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Ferienclub Oberstaufen Mondi osa-aikaisen sijaitsee suositun Oberstaufenin kylän aurinkoisilla kukkuloilla. Oberstaufen on tunnettu terveellisestä ilmastostaan. Hotellissa on koko perheelle tarkoitettuja palveluita, kuten lääketieteelliset palvelut, hieronta, solarium, höyrysauna, leikkipaikka, sisäuima-allas, ravintola ja baareja. Talvella asiakkaat löytävät laajan valikoiman talviurheilulajeja. Kesäisin voidaan järjestää retkiä Bodenseen, Sveitsiin ja Itävaltaan. Lähistöllä on golfkenttä, jota asiakkaat voivat käyttää.

Ferienclub Oberstaufen - Mondin tilat

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö) Matto (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas (sisätiloissa) Tennis Squash-kuntoilulaitteet Kuntoklubi Sauna Poreallas / poreallas Kylpylä Pelihuone Hissi Kampaamo Pesularavintola
Lähellä olevat palvelut
Vesihiihto (25.0 km) Purjelautailu (7.0 km) Veneily (7.0 km) Kalastus (7.0 km) Murtomaahiihto (lähistöllä) Laskettelu (3.0 km) Hiihtokoulu (lähistöllä) Golf (3.0 km) Ratsastus (lähistöllä) Kasino ( 25.0 km) Autovuokraamo (lähellä) Lääketieteellinen palvelu (lähistöllä) Ostokset (lähistöllä)
Lentokenttä
München - 143.0 mailia / 230.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ferienclub Oberstaufen - Mondi aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ferienclub Oberstaufen - Mondi ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Ferienclub Oberstaufen - Mondiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Ferienclub Oberstaufen - Mondissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ferienclub Oberstaufen - Mondi -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Ferienclub Oberstaufen - Mondin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Ferienclub Oberstaufen - Mondi voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu säätiölle, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.