Kuva Festiva Resorts Adventure Club
Kuva Festiva Resorts Adventure Club
Kuva Festiva Resorts Adventure Club
Kuva Festiva Resorts Adventure Club
Kuva Festiva Resorts Adventure Club

Osoite: One Vance Gap Road, Asheville, Pohjois-Carolina, 28805, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.festiva.com

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Festiva Resorts Adventure Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Festiva Adventure Club myöntää omistajille pääsyn Festivan täyteen lomakohteiden kokonaisuuteen ja perustuu pistejärjestelmään.

Festiva-seikkailukerho omistajat voivat valita loman mistä tahansa Festivan 21 lomakeskuksesta Karibialla ja Yhdysvaltojen itäosissa. Lomakohteisiin kuuluu yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta, jotka ovat täysin kalustettuja sviittejä ja joissa on koko perheen palveluja.

Festiva n osa-aikaisen lomakohteisiin kuuluvat Atrium Beach Resort & Spa, Church Street Inn, Ranskalaiset Orleans 519: ssä, Ellington Wachesawssa, Mökit Green Mountainilla, Rangeley Lake Resort, Ocean Club, Festiva Orlando Resort, Tamarack Resort, The Shores, Palm Beach Resort, Coconut Palms II, Southcape Resort & Club, Atlantic Beach Resort, Sandpebble Beach Club, Coconut Malorie, Sea Mystique, Ocean Gate, Vacation Villas Two ja Los Lagos Hot Springs Villagessa.

Festiva Resorts Adventure Clubin osto-oikeuden osto

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Festiva Resorts Adventure Club ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Festiva Resorts Adventure Clubilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Festiva Resorts Adventure Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Festiva Resorts Adventure Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Festiva Resorts Adventure Club -yhtiön kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Festiva Resorts Adventure Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.