Kuva Silverleaf s Fox River Resort
Kuva Silverleaf s Fox River Resort
Kuva Silverleaf s Fox River Resort
Kuva Silverleaf s Fox River Resort
Kuva Silverleaf s Fox River Resort

Osoite: 2558 N. 3653 Road, Sheridan, Illinois, IL 60551, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: corporate.orangelake.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Holiday Inn Club Vacations at Fox River Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Lähde Midwestiin fantastiseen tilaisuuteen hidastua, yhdistää rakkaitasi ja tulla kokonaan nuorentamaan. lomaosakkeen Fox River Resortissa Illinois, USA, tekee juuri niin. Lomakeskus voi sijaita maaseudulla, mutta se on lähellä kahta kaunista puistoa sekä golfkenttiä, historiallisia kiinnostavia kohteita, ostosmahdollisuuksia ja ruokailua. Se on myös ajelu Chicagossa, jossa on paljon tekemistä.

Rentouttavaa hauskaa paikan päällä voit kalastaa lomakeskuksen seitsemän hehtaarin järvellä - tai yksinkertaisesti vuokrata veneen ja tehdä rennon risteily veden yli. Uimarit nauttivat lomakeskuksen kahdesta uima-altaasta, yhdestä sisä- ja ulkotiloista, ja koko perhe rakastaa ympäri vuoden avoinna olevaa Pirates Cay Indoor -vesipuistoa. Lomakeskuksessa on tarjolla myös tennistä, lentopalloa, koripalloa ja hiihtoa, sekä vakio- ja minigolf.

Kun aurinko alkaa laskeutua, mene eläkkeelle plush lodge-majoitustasi, joista jotkut urheilevat laajaa näkymää järvelle. Löydät optiot, jotka alkavat studiomme kanssa ja päättyy tilavilla kahden makuuhuoneen lukitusyksiköillä, joten puolueesi on tarpeeksi tilaa kooltaan riippumatta. Matkailu ja vapaa-aika on ilo tarjota aikakausia jälleenmyyntiin Fox River Resort.

Silverleaf s Fox River Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (joissakin yksiköissä), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Veneily (varuste), Lastenallas, Murtomaahiihto (kalustettu), Kalastus, Pelihuone, Vammaiset, Ratsastus (saatavilla olevat varusteet), Järvi, Pesula, Leikkikenttä, Snackbaari, Uima-allas, käytettävissä),
Lähellä olevat palvelut
Automaattinen vuokraus (12.0 mailia), Casino (40.0 mailia), Golf (5.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (12.0 mailia), Kampaamo (12.0 mailia), Terveysklubi (12.0 mailia), Live Entertainment (12.0 mailia) Mailia), ravintola (12.0 mailia), ostoskeskus (12.0 mailia),
Lentokenttä
O Hare International - (78 mailia - 125 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Silverleaf s Fox River Resort aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Silverleaf s Fox River Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointi Silverleaf s Fox River Resort miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Silverleaf s Fox River Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Silverleafin Fox River Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuudet Silverleaf s Fox River Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Silverleaf s Fox River Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.