Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Pueblo Marina
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Pueblo Marina
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Pueblo Marina
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Pueblo Marina
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Pueblo Marina

Osoite: CLC Pueblo Marina, Ctra. de Cádiz, Km. 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clcworld.com

Kiinnostaako Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marinan myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Osittainen omistus on ei-perinteinen tyyppi osa-aikaisen omistus. Sen sijaan, että omistat kotisi lomakohteessa viikon tai kaksi, omistat siivun itse kiinteistöstä. Jokainen omistus on osoitettu tietylle lomakeskuksen tietylle huoneistolle, ja sille jaetaan prosenttiosuus omistuksesta, jonka saat, kun olet myynyt. Murtopisteiden jakaminen antaa sinulle enemmän joustavuutta, mikä tarkoittaa sitä, että hallitset lomasi paljon paremmin vuosittain. Et ole enää sidottu samaan loma -vuoteen vuodesta toiseen. Vuokrasuhteen päätyttyä kiinteistö myydään ja saat osan voitosta! Kanssa Club La Costa, sinulle on määrätty murto -osia, joita voit käyttää useissa eri salkuissa olevissa lomakohteissa.

Ei ole tarvetta käyttää vaihtoyhtiö pitää Interval International, RCI or 7Across CLC: n osittaisomistuksellasi voit käyttää erilaisia ​​lomakohteita laajassa CLC -salkussa. Matkailu- ja vapaa -ajan ryhmä Murtolukuomistus neuvottelijat voivat selittää sinulle yksityiskohtaisesti, miten se toimii, kuinka joustava se on ja kaikki tämän vakiintuneen aikaosuusmuodon edut.

Muu kilometriä Fuengirolasta, Espanja, Löydät upean mahdollisuuden Osakeomistus Kanssa Club La Costa Pueblo Marina. Tämän järjestelmän avulla voit ostaa osuuden kiinteistöstä määrätyn määrän vuosia, jonka lopussa omaisuus myydään ja saat suhteellisen osuuden nettotuotoista - myös ostamalla jälleenmyyntiä. Tämä suosittu lomakohde on tyylikkäästi sisustettu ja kuumaa vastinetta rahalle, kuten jatkuvasti kuulla asiakkaistamme. Päivittäiset aktiviteetit ja iltaelämän viihde takaavat, että jos lomalla ei ole mitään muuta kuin rentoutua keinona, sinulla ei ole koskaan tekemistä.

Paikallisen alueen tutkiminen on kuitenkin erittäin suositeltavaa, kun otetaan huomioon erinomaiset tapas-baarit ja tuoreet kalaravintolat, mahdollisuus purjehtia, osallistua vesiurheiluun, käydä ratsastuksessa ja paljon muuta. Pidä hauskoja päiviä vietäväsi pienokaiset vesipuistoon tai teemapuistoon tai nauti matkasta suosittuun Granadaan rikas historiansa mukaan lukien Alhambra Palace. Jos katsot Osakeomistus, Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, ettet voinut mennä vikaan harkitsemalla Club La Costaa Pueblo Marinassa.

Club La Costa Murtoluku Omistus Pueblo Marina Palvelut

Yksikkötyöt
Televisio, keittomahdollisuus, DVD tai videonauhuri
Lomakeskus
Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Autonvuokraus, Viihde - Elävä, Kuntosali - Varustettu, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas, Ulkoilu
Lähellä olevat palvelut
Uimaranta, pyöräilyreitit, venevaja / laukaisu, kalastus, golf, ratsastus, purjehdus / vuokrelu, sukellus, uima-allas - sisätiloissa, tennis, vesihiihto, poreallas kylpylä
Lentokenttä
Malaga / AGP 17 Miles / 27 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Club La Costa Murtoluku Omistus Pueblo Marina aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Club La Costa Murtoluku Omistus Pueblo Marina ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Club La Costan murtoluvulla Pueblo Marina miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Club La Costan murtoluvuudella Pueblo Marina

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuudet Club La Costan murtoluvulla Pueblo Marina.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club La Costan murtolukuja Pueblo Marina voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.