Kuva Garden City Hotel and Resort
Kuva Garden City Hotel and Resort
Kuva Garden City Hotel and Resort
Kuva Garden City Hotel and Resort
Kuva Garden City Hotel and Resort

Osoite: Hurghada, Punainenmeri, EGYPTI
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Garden City Hotel and Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Garden City Hotel ja Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Garden City Hotel ja Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Lasten allas, Pelihuone, Terveysklubi, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Squash, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Laitesukellus (Läheiset), Ostoskeskus (2.0 mailia)
Lentokenttä
Hurghada International - (2 mailia - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Garden City Hotel and Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten esimerkiksi Garden City Hotel and Resort, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Garden City Hotel and Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Garden City Hotel and Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Garden City Hotel and Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Garden City Hotel and Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Garden City Hotel and Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Garden City Hotel and Resortin avulla voidaan turvata tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.