Kuva Geminis Apart Hotel
Kuva Geminis Apart Hotel
Kuva Geminis Apart Hotel
Kuva Geminis Apart Hotel
Kuva Geminis Apart Hotel

Osoite: Valle de las Lenas, Departamento de Malargue, MDZA, 5612, ARGENTINA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.maxisol.com.ar

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Geminis Apart Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Geminis Apart Hotel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Geminis Apart -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Hiihto, Laskettelu, Pesula (varuste), Lääketieteellinen laitteisto, Sauna, Hiihtokoulu (varusteet), Uima-allas (sisäuima-allas), Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (lähistöllä), Kalastus (16.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Järvi (16.0 mailia), Ravintola (Läheiset)
Lentokenttä
Malargue International - (43 mailia - 69 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Nauti Geminis Apart Hotel -hotellin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Geminis Apart Hotel, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Geminis Apart Hotel ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Geminis Apart Hotelin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Geminis Apart -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Geminis Apart Hotel -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Geminis Apart -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Geminis Apart Hotel voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin rahoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.