Kuva GEVC:stä The Club at Fountain Hillsissä
Kuva GEVC:stä The Club at Fountain Hillsissä
Kuva GEVC:stä The Club at Fountain Hillsissä
Kuva GEVC:stä The Club at Fountain Hillsissä
Kuva GEVC:stä The Club at Fountain Hillsissä

Osoite: 16545 East Gunsight Drive, Fountain Hills, AZ, 85268, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.theclubatfountainhills.com

Oletko kiinnostunut myytävistä ja vuokraavista kiinteistöistä GEVC:ssä The Club at Fountain Hillsissä? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa GEVC Fountain Hillsin klubissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

GEVC The Club at Fountain Hills Facilitiesissa

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Pesula, Uima-allas, Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia), veneily (6.0 mailia), kasino (3.0 mailia), lastenhoito (2.0 mailia), kuntoiluvälineet (2.0 mailia), kalastus (6.0 mailia), golf (2.0 mailia), ruokakauppa (1.0 mailia) , Kampaaja (1.0 mailia), Kuntokeskus (2.0 mailia), Ratsastus (4.0 mailia), Järvi (6.0 mailia), Terveyspalvelut (2.0 mailia), Leikkikenttäalue (1.0 mailia), Ravintola (1.0 mailia), Ostosalue ( 1.0 mailia, tennis (2.0 mailia), vesihiihto (6.0 mailia),
Lentokenttä
Phoenix Sky Harbor - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta GEVC:ssä The Club at Fountain Hillsissä

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten GEVC:stä The Club at Fountain Hillsissä, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa GEVC The Club at Fountain Hillsistä ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen GEVC:hen The Club at Fountain Hillsissä, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti GEVC:ssä The Club at Fountain Hillsissä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus GEVC:n myynnistä The Club at Fountain Hills -kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia GEVC:n kanssa The Club at Fountain Hillsissä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia GEVC:n käyttäminen The Club at Fountain Hillsissä voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä varoilla, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.