Kuva Glenmore Sands
Kuva Glenmore Sands
Kuva Glenmore Sands
Kuva Glenmore Sands
Kuva Glenmore Sands

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Glenmore Sands ja Cabanas? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Glenmore Sands kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Glenmore Sands Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi),
Lomakeskus
Ranta, veneily, lastenhoito, pesula, uima-allas, puhelin, poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(6.0 mailia), Golf (6.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (6.0 mailia), Ratsastus (6.0 mailia), Järvi (6.0 mailia) , Tennis (4.0 mailia), Vesihiihto (6.0 mailia), Tuuli Surfing (6.0 mailia),
Lentokenttä
Louis Botha / Durban - (106 mailia - 170 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Glenmore Sandsin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Glenmore Sandsissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Glenmore Sands ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Glenmore Sandsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Glenmore Sandsissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Glenmore Sandsin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiot ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Glenmore Sandsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Glenmore Sandsin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.