Kuva Global Holiday Clubista Crystal Coastissa
Kuva Global Holiday Clubista Crystal Coastissa
Kuva Global Holiday Clubista Crystal Coastissa
Kuva Global Holiday Clubista Crystal Coastissa
Kuva Global Holiday Clubista Crystal Coastissa

Osoite: Ester A. Lim Drive, Tawala
Panglaon saari
Bohol, 6300, PHILIPPINES
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.globalholiday.com.ph

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä, jotka myydään ja vuokrataan Global Coast Clubilla Crystal Coastilla? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Maailmanlaajuinen Holiday Club Crystal Coastilla kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Global Coast Club Crystal Coastin tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autonvuokraus (käytettävissä olevat laitteet), Veneily (käytettävissä olevat laitteet), Kokoustilat (käytettävissä olevat laitteet), Leikkikenttä, Ravintola, Sukellus (saatavilla olevat laitteet), Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), Ruokakauppa (10.0 mailia), Pesula (10.0 mailia), Live-viihde (10.0 miles), Lääketieteelliset palvelut (10.0 miles), Ostosalue (10.0 miles),
Lentokenttä
Tagbilaran - (10 kilometriä - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta Global Holiday Clubissa Crystal Coastissa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuten Global Holiday Club Crystal Coastilla, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Global Holiday Club Crystal Coastilla ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Global Holiday Clubilla Crystal Coastissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Global Holiday Clubilla Crystal Coastilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Global Holiday Clubin myymisestä Crystal Coast -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia Global Holiday Clubilla Crystal Coastilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Global Coast Clubin käyttäminen Crystal Coastissa voi olla turvallista, kun tiedät, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.