Kuva Golden Coast Holiday Club
Kuva Golden Coast Holiday Club
Kuva Golden Coast Holiday Club
Kuva Golden Coast Holiday Club
Kuva Golden Coast Holiday Club

Osoite: Marathon Beach, Marathon, 19007, Kreikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.goldencoast.gr

Kiinnostaako Golden Coast Holiday Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Sijaitsee suositulla Marathon Beachillä, Golden Coast Holiday Club on täydellinen valinta rentoutumiseen osa-aikaisen loma meren rannalla. Kuuluisa Marathonin kylä on 7 km:n päässä ja Ateena alle tunnin ajomatkan päässä. Lomakeskus on 4 km:n päässä Nea Makrin kaupungista, jossa on kauppoja, tavernoja ja yöelämää. Hotellissa on baareja, yökerho, teatteri, minimarket, putiikki, järjestetty miniklubi, paljon urheilutoimintaa ja päivittäistä viihdettä.

Golden Coast Holiday Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Ruokakauppa, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (Läheiset),
Lentokenttä
Ateena - (24 mailia - 38 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Golden Coast Holiday Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Golden Coast Holiday Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Golden Coast Holiday Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Golden Coast Holiday Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Golden Coast Holiday Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Golden Coast Holiday Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Golden Coast Holiday Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.