Kuva Golden Shores Holiday Club
Kuva Golden Shores Holiday Club
Kuva Golden Shores Holiday Club
Kuva Golden Shores Holiday Club
Kuva Golden Shores Holiday Club

Osoite: 210 Marine Parade, Labrador, QLD, 4215, AUSTRALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.classicholidayclub.com.au

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Golden Shores Holiday Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


The fabled Gold Coast on niin kutsuttu pitkistä ulottuvuuksista upeita kultaisia ​​hiekkarantoja ja on suosittu matkailukohteeksi ympäri vuoden. Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät rakastavat Golden Shores Holiday Clubta, koska se on loistava valinta lomailijoille, jotka haluavat hyödyntää parhaiten matkastaan ​​Australiaan.

Tämä osa-aikaisen lomakeskus sijaitsee erinomaisella paikalla vieraille joitain lukuisia huvipuistoja, jotka ovat lähellä. Näihin kuuluvat Dreamworld, Sea World ja Wet'n'Wild Water World, vain muutamia. Seuralle tulevat lapset ovat iloisia, ja se on aika hauskaa myös aikuisille.

Kun huvipuistot ovat täyttyneet, Golden Shores Holiday Clubissa on uima-allas, joka pitää sinut viileänä, ja on mahdollista lainata polkupyöriä pyöräillen paikallisilla polkupyörillä rannalle auringonottoa varten tai jopa lainata kajakkeja ! Niin paljon valinnanvaraa voit varmasti kehittää ruokahalua, joka näkyy hyvänä paikkaasi, kun kokevat kaiken, mitä alueen ravintolat tarjoavat. Lomakohde on osa loma-asuntoa, joka maksaa edelleen osinkoa tulevina vuosina.

Golden Shores Holiday Club -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (9.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet ( 2.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (6.0 mailia), Tennis (1.0 mailia), Tuuli Surfing (Läheiset)
Lentokenttä
Coolangatta - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina

Ostaminen Golden Shores Holiday Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Golden Shores Holiday Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Golden Shores Holiday Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Golden Shores Holiday Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Golden Shores Holiday Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Golden Shores Holiday Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Golden Shores Holiday Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.