Kuva Golf Hotel Punta Ala
Kuva Golf Hotel Punta Ala
Kuva Golf Hotel Punta Ala
Kuva Golf Hotel Punta Ala
Kuva Golf Hotel Punta Ala

Osoite: Via del Gualdo 2, Punta Ala, (GR) ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.alberghimarilleva.it/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Golf Hotel Punta Ala? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Golf Hotel Punta Ala kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Golf Hotel Punta Ala Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Tenniskenttä, Poreallas, Uima-allas sisätiloissa,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Veneily (2.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (10.0 mailia)
Lentokenttä
Pisa International - (93 mailia - 149 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotoa kokemuksesta Golf Hotel Punta Ala

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Golf Hotel Punta Ala, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Golf Hotel Punta Ala ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Golf Hotel Punta Ala: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Golf Hotel Punta Ala: ssa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Golf Hotel Punta Ala -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Golf Hotel Punta Alain.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Golf Hotel Punta Ala voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.