Kuva Gran Hotel Pucon
Kuva Gran Hotel Pucon
Kuva Gran Hotel Pucon
Kuva Gran Hotel Pucon
Kuva Gran Hotel Pucon

Osoite: Holzapfel Numero 190, Pucon, Araucanan maakunta, Chile
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.granhotelpucon.cl

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Gran Hotel Pucon? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Gran Hotel Pucon kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Gran Hotel Pucon Tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Veneily (saatavissa olevat varusteet), Lastenhoito (varuste), Lastenallas, Kokouspalvelut, Kuntosali, Järvi, Pesula (varusteet), Hissi, (Käytettävissä olevat varusteet), Poreallas (käytettävissä olevat varusteet), Tuulen vohvelit, Soutuvene, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Casino (Läheiset), Maastohiihto (11.0 mailia), Laskettelu (11.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähellä) (1.0 mailia), Hiihtokoulu (11.0 mailia), Tennis (lähistöllä),
Lentokenttä
Maquehue - (68 mailia - 109 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Gran Hotel Puconin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Gran Hotel Pucon, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Gran Hotel Pucon ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Gran Hotel Puconin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Gran Hotel Puconissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Gran Hotel Puconin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Gran Hotel Puconin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Gran Hotel Puconia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.