Kuva Gran Paradise Bavaro by VRC
Kuva Gran Paradise Bavaro by VRC
Kuva Gran Paradise Bavaro by VRC
Kuva Gran Paradise Bavaro by VRC
Kuva Gran Paradise Bavaro by VRC

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.amhsamarina.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Gran Paradiso Bavaro by VRC? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Gran Paradise Bavaro by VRC kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Gran Paradise Bavaro by VRC Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Uima-allas, Tennis, Ranta, Lastenhoito, Kokoustilat, Kampaaja, Ratsastus, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Autovuokraamo (6.0 mailia), Golf (12.0 mailia),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Punta Cana International - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
maanantai

Nauti VRC: n Gran Paradise Bavaron kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia VRC: n kaltaisten kiinteistöjen, kuten Gran Paradise Bavaro, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Gran Paradise Bavaro VRC: llä ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin VR Paradise Gran Paradiso Bavaro kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

VRC: n myyminen ja jälleenmyynti Gran Paradise Bavaroon

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Gran Paradise Bavaro by VRC -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkimyksistä myydä aikaosuuksia VRC: n kanssa Gran Paradise Bavaro.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia VRC: n Gran Paradise Bavaron avulla voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.