Kuva Grand Hotel Cala Blu
Kuva Grand Hotel Cala Blu
Kuva Grand Hotel Cala Blu
Kuva Grand Hotel Cala Blu
Kuva Grand Hotel Cala Blu

Osoite: SS 125 Orientale Km 273, Localita Orvile
Budoni, (NU), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.calablu.it/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Grand Hotel Cala Blu? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Grand Hotel Cala Blu kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Grand Hotel Cala Blu Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kalastus, Pelihuone, Live-viihde, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia), Ratsastus (7.0 mailia)
Lentokenttä
Olbia - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Grand Hotel Cala Blu -hotellin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Grand Hotel Cala Blu, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Grand Hotel Cala Blu ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Grand Hotel Cala Blu: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Grand Hotel Cala Blu

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Hotel Cala Blu -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla, jonka tarkoituksena on myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Grand Hotel Cala Blu -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Grand Hotel Cala Blua voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.