Kuva yrityksestä Grand Pacific Palisades
Kuva yrityksestä Grand Pacific Palisades
Kuva yrityksestä Grand Pacific Palisades
Kuva yrityksestä Grand Pacific Palisades
Kuva yrityksestä Grand Pacific Palisades

Osoite: 5805 Armada Drive, Carlsbad, CA, 92008, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.grandpacificpalisades.com

Kiinnostaako Grand Pacific Palisades Resort & Hotel myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Matkailu ja vapaa-aika ei voi olla ylpeä tarjota osa-aikaisen jälleenmyyntiin Grand Pacific Palisades Resortissa, joka on osa Hilton Grand Vacations Clubin salkkua. Sijaitsee Carlsbadissa, KaliforniaKaikista huoneista on upeat näkymät Tyynellemerelle. Välimeren tyyliin suunnitellun muotoilun ja lattiasta kattoon ulottuvien lasiovien ansiosta rento merenranta on täällä teema. Kaikki on valmiina tekemään vierailustasi miellyttävän, rauhallisen ja helpon - mukaan lukien keittiö, jossa on uuni, jääkaappi ja mikroaaltouuni, erillinen ruokasali ja ilmainen Wi-Fi. Tarjolla on olympiakokoinen uima-allas, lasten vesipuisto, kuntosali, ravintola ja kolme vesipuistoa.

Lomakeskus sijaitsee maisemaharjalla, josta on näkymät merelle, ja näitä upeita näkymiä voi tutkia tarkemmin lomakeskuksen kattoterassilta. Lisäksi sijainti on lyömätön: se sijaitsee LEGOLAND® Kalifornian, SEA LIFE ™ -akvaarion vieressä ja ajomatkan päässä hauskoista paikoista San Diegossa, kuten San Diegon eläintarha ja San Diegon villieläinpuisto. Hemmottele itseäsi kauniilla auringonlaskulla tai kahdella, lisää rusketuksesi läheisillä hiekkarannoilla ja nauti golf-kierroksesta pari. Saat jatkuvasti uskomattomia kokemuksia sinun osa-aikaisen, miksi ei pidä Grand Pacific Palisades Resortia?

Grand Pacific Palisadesin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Kuntosali, Pesula, Hissi, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Poreallas, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Golf (10.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia) ), Ostoskeskus (5.0 mailia), vesihiihto (1.0 mailia), tuulenlaskenta (5.0 mailia),
Lentokenttä
San Diego International - (35 mailia - 56 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Ostaa Grand Pacific Palisadesin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Grand Pacific Palisades ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Grand Pacific Palisadesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Grand Pacific Palisadesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Pacific Palisades -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuutta Grand Pacific Palisadesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Grand Pacific Palisadesia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.