Kuva yrityksestä Grecotel Marine Palace Suites
Kuva yrityksestä Grecotel Marine Palace Suites
Kuva yrityksestä Grecotel Marine Palace Suites
Kuva yrityksestä Grecotel Marine Palace Suites
Kuva yrityksestä Grecotel Marine Palace Suites
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Grecotel Marine Palace Suitesissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Grecotel Marine Palace Suites kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Grecotel Marine Palace Suites -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, lastenhoito, lastenallas, konferenssitilat, pelihuone, ruokakauppa, pesula, elävää viihdettä, leikkipaikka, ravintola, sauna, sukellus, snackbaari, kylpylä, uima-allas, puhelin, tennis, poreallas , Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lääketieteelliset laitteet (16.0 miles),
Lentokenttä
Heraklio - (39 mailia - 62 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, keskiviikko

Nauti kotona kotokokemuksesta Grecotel Marine Palace Suites -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Grecotel Marine Palace Suites, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Grecotel Marine Palace Suites ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Grecotel Marine Palace Suitesilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Grecotel Marine Palace Suitesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grecotel Marine Palace Suites -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Grecotel Marine Palace Suites -sovelluksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Grecotel Marine Palace Suites -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.