Kuva Hacienda Tres Rios
Kuva Hacienda Tres Rios
Kuva Hacienda Tres Rios
Kuva Hacienda Tres Rios
Kuva Hacienda Tres Rios

Osoite: Km.54 Carretera Federal, Carrillo Puerto-Cancun, Municipio de Solidaridad, Playa del Carmen, Quintana Roo 77710, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.haciendatresrios.com

Oletko kiinnostunut Hacienda Tres Riosin myytävistä ja vuokrattavista kiinteistöistä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hacienda Tres Rios kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hacienda Tres Rios Tilat

Yksikkötyöt
Silitysrauta ja -lauta käytettävissä, Herätyskello / kelloradio, Internet: Langaton internetyhteys, Hiustenkuivaaja, Kylpyhuonetarvikkeet: 100656, Kylpyhuonetarvikkeet, televisio
Lomakeskus
Baari / aulabaari, Autonvuokraus, Baari / aulabaari, Autonvuokraus, Baari / oleskelutila, Bankettitilat, Kuntosali, Fitness / Perhe Tyyppi: Lentopallo, Kylpylä Kylpylä Palvelut: Vartalohoito, Hieronta, Kasvohoidot, Nail Palvelut, Uima-allas, Televisio aulassa, Allasbaari, Salonki
Lähellä olevat palvelut
Yökerho (15.0 km), Marina (3.0 km)
Lentokenttä
Cancunin kansainvälinen lentokenttä
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai, lauantai 15: 00

Nauti kotikokemuksesta Hacienda Tres Riosissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Hacienda Tres Rios, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hacienda Tres Rios ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Hacienda Tres Rios -yrityksen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hacienda Tres Riosissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hacienda Tres Riosin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuudet Hacienda Tres Riosin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hacienda Tres Riosin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.