Kuva Heritage Resortista Marbesa Club Atalaya
Kuva Heritage Resortista Marbesa Club Atalaya
Kuva Heritage Resortista Marbesa Club Atalaya
Kuva Heritage Resortista Marbesa Club Atalaya
Kuva Heritage Resortista Marbesa Club Atalaya

Osoite: Urbanizaci Mnbesa, Carretera de Ciziz Kilmetro 192.8 29604 Marbella Maga, Espanja, 29600,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.heritageresorts.com

Kiinnostaako Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya-palvelut

Yksikkötyöt
3 ilmastoidut huoneet, 3-kylpyhuoneet, täysin varustettu keittiö, satelliitti-tv (monia englantilaisia ​​kanavia), pesukone, rullaovet patioon, patio ruokapöytä ja tuolit, aurinkotuoleja ja aurinkovarjo, oma auringonotto parveke, elektroninen tallelokero. Kahdesti viikossa puhdistus ja muutos vuodevaatteet / pyyhkeet.
Lomakeskus
Uima-allas, jossa on hengenpelastaja, mukaan lukien lasten uima-allas
Lähellä olevat palvelut
Urheilutilat / bankettitilat, Pankkiautomaatti (pienille alueille), Yökerho, Kauppakeskukset, kampaamot
Lentokenttä
Malaga, 30 min
Tarkista sisään / ulos
16: 00 perjantaina

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Heritage Resort M Marbesa Club Club Atalaya

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöistä, kuten Heritage Resort M Marbesa Club At Atalaya, saat taatun vuotuisen pääsyn. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Heritage Resortiin M Marbesa Club At Atalaya, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Heritage Resortissa Marbesa Club Atalaya

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya-kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Heritage Resortin kanssa M Marbesa Club At Atalaya.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Heritage Resortin käyttäminen Marbesa Club Atalaya voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.