Kuva Heritage Resorts at Matchroom
Kuva Heritage Resorts at Matchroom
Kuva Heritage Resorts at Matchroom
Kuva Heritage Resorts at Matchroom
Kuva Heritage Resorts at Matchroom

Osoite: Heritage Resorts Matchroomissa, Urbanizacion Mijas Golf, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.heritageresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Heritage Resortsissa Matchroomissa


Muodostuu osa Heritage ResortsAinutlaatuinen valikoima ylellisiä loma- ja vapaa-ajan kohteita, Matchroom Country Club sijaitsee Fuengirolan lähellä, Espanja, Vain neljä kilometrin päässä rannalta ja 30 minuutin ajomatkan päässä Marbellasta. Matkailu ja vapaa-aika Tietävät, että tämä on aina suosittu sijainti Costa Del Solissa, joka tunnetaan hyvästä liikenteestä hyvien liikenneyhteyksien kautta tie-, rautatie- ja bussilla. Kaupunki tarjoaa vierailleen erilaisia ​​?? aktiviteetteja ovat viisi mailia hiekkarantoja, tapas-baareja, ravintoloita ja erilaisia ​​golfkenttiä innokas golfaaja.

Ne, jotka harkitsevat osa-aikaisen Matchroom Country Clubissa on ilo tietää, että lomakeskuksessa on klubitaloilmapiiri, joka tarjoaa viihdettä baarissa ja ravintolassa joka viikko. Lomakeskuksessa on kaksi lämmitettyä uima-allasta tarjoten subtrooppisen puutarhan keskellä omalla golfkentälläan. Muita palveluja ovat kuntosali, poreallas ja täysikokoinen snooker-pöytä.

Jokainen, joka haluaa ostaa osa-aikaisen Matchroom Country Clubissa on tarjolla monipuolisia studio-, yhden-, kahden- ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja, jotka on sisustettu tyylikkäästi, ja niissä on laaja valikoima mukavuuksia, kuten satelliitti-tv. Jokaisessa yksikössä on myös moderni keittiö, jossa on oma astianpesukone.

Heritage-lomakohteet Matchroom-tiloissa

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Puhelin (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täydellinen), astianpesukone (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lähellä olevat palvelut
Ranta (4.0 mailia), vesihiihto (4.0 mailia), purjelautailu (4.0 mailia), veneily (4.0 mailia), kalastus (4.0 mailia), golf (lähellä), ratsastus (lähellä), kasino (7.0 mailia) Mailia), Medical Facility (2.0 mailia)
Lentokenttä
Malaga - 17.0miles / 27.0km
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Heritage Resorts -osaston ostaminen Matchroom-aikaosuuksilla

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Heritage Resorts Matchroomissa ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Matchroomin Heritage Resortsin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Heritage Resorts -huoneessa Matchroomissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Heritage Resortsin myymisestä Matchroom-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Heritage Resortsin kanssa Matchroomissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Heritage Resortsin käyttö Matchroomissa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.