Kuva Hilton Grand Vacation Clubista Craigendarrochissa
Kuva Hilton Grand Vacation Clubista Craigendarrochissa
Kuva Hilton Grand Vacation Clubista Craigendarrochissa
Kuva Hilton Grand Vacation Clubista Craigendarrochissa
Kuva Hilton Grand Vacation Clubista Craigendarrochissa

Osoite: Hilton Grand Vacations at Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skotlanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.higvc.co.uk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Hilton Grand Vacation Clubissa osoitteessa Craigendarroch


Jos viehättävä asetus ja henkeäsalpaavat näkymät ovat mitä etsit, osa-aikaisen Hilton Craigendarroch voi olla täydellinen sinulle. Näkymät Cairngormin kansallispuistoon ja lähellä Ballaterin kylää, Skotlanti, Tämä tyylikäs maalaiskeskus on täydellinen vuorenhuipennus. Lodgeja ja huoneistoja on tyylikkäästi sisustettu ja kalustettu, mukaan lukien kaikki mukavuudet, jotka ovat välttämättömiä rentouttavuuden ja rentoutumisen helpottamiseksi. Paikan päällä on vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten tenniskenttiä, uima-allasta, pelihuone ja tutkimusbaari, jossa voit noutaa kirjan tai kaksi, jotta voit viettää viihtyisässä sviitissäsi ja tuntien ulkopuolella. Mene vaellukseen tai pyöräile ympäri monia luonnollisia polkuja lähellä tai mene metsässä ja metsätaloudessa.

Jos et aio ajaa, hyppää Balmoraliin tutkimaan - jos kuningatar on asuinpaikassa, saatat jopa saada aallon, kun hän ohittaa sinut! Voit myös hiihtää The Lechtissä tai kokeilla käsiäsi ratsastuksessa ja mönkijöissä, jotka molemmat löytyvät lyhyen ajomatkan päässä. Skotlannin parhaiden maisemien kanssa Hilton Craigendarroch on hieno esittely ylängöille, ja Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee erittäin harkitsemaan sitä seuraavalle osa-aikaisen investointeja.

Hilton Grand Vacation Club Craigendarrochin palveluihin

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka (yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
(Sisäinen), Puhelin, Tennis, Poreallas, Poreallas, Uima-allas, Sisäuima-allas, Sisäuima-allas, Kuntosali,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (42.0 mailia), Casino (42.0 mailia), Murtomaahiihto (17.0 mailia), Laskettelu (19.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä) , Järvi (8.0 mailia), Lääkäripalvelut (Läheiset), Vesihiihto (10.0 mailia), Tuuli Surfing (10.0 mailia),
Lentokenttä
Aberdeen - (40 mailia - 64 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Ostaa Hilton Grand Vacation Cluba Craigendarrochin aikaosuudessa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hilton Grand Vacation Club Craigendarrochilla ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hilton Grand Vacation Clubin kanssa Craigendarrochissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hilton Grand Vacation Clubissa Craigendarrochissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hilton Grand Vacation Clubin myymisestä Craigendarrochin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Hilton Grand Vacation Clubilla Craigendarrochissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Hilton Grand Vacation Clubia Craigendarrochilla voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.