Kuva Hilton Dunkeld
Kuva Hilton Dunkeld
Kuva Hilton Dunkeld
Kuva Hilton Dunkeld
Kuva Hilton Dunkeld

Osoite: Blairgowrie Road, Dunkeld, Perthshire, Skotlanti, PH8 0HX
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: dunkeldhousehotel.co.uk

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Hilton Dunkeldissa


Jätä ulkopuolinen maailma taakse ja kokea vanhanaikainen ilmapiiri osa-aikaisen Hilton Grand Vacations Club Dunkeldissa, joka sijaitsee kauniissa Perthshiressä, Skotlanti. Tämä viehättävä edwardialainen vetäytyminen tähän päivään säilyttää perinteiden ja loistokkuuden. Lomakeskus sijaitsee kaksisataa kahdeksan hehtaarin nummien ja metsän sydämessä, ja se sijaitsee aivan yksityisen Tay-joen vieressä - varmista, että hyödynnät lohen ja taimenen kalastusta ympäri vuoden!

Majatalot on suunniteltu ennen kaikkea mukavuutta ja tilaa ajatellen. Kaikissa näissä viehättävissä mökeissä on oma kylpyhuone, ja useimmissa niistä on saarekeittiöitä, jotka tekevät ruoanlaittamisesta sopivan, ja jokaisessa majatalossa on oma parveke, viherhuone tai aurinkoterassi - rakastat yöpyä täällä kesäkuukausina!

Paikan päällä on ammuntaakatemia, lämmitetty sisäuima-allas, kroketti-nurmikko, tenniskenttiä ja jopa kylpylä. Lomakeskus ja cocktailbaari ovat avoinna ympäri vuoden, valmiina palvelemaan hienointa ateriaa. Lomakeskus on myös helpon matkan päässä Glasgow'sta ja Edinburghista niille, jotka rakastavat kaupungin elämää. Kaiken tämän ja enemmän, Matkailu ja vapaa-aika On ilo esitellä osa-aikaisen jälleenmyyntiin Hilton Grand Vacations Clubissa Dunkeldissa.

Hilton Dunkeld -hotellit

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Takka - yksikkö (kaikki yksiköt) Matto (kaikki yksiköt) Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kalastusallas (sisätiloissa) Tenniskuntoiluvälineet Kuntoklubi Sauna Poreallas / poreallas Leikkikenttä Puhelinravintola
Lähellä olevat palvelut
Ranta (28.0 km) Vesihiihto (40.0 km) Järvi (lähistöllä) Laskettelu (40.0 km) Hiihtokoulu (40.0 km) Golf (lähistöllä) Kasino (25.0 km) Live-viihde (lähistöllä) Ruokakauppa (lähistöllä) Lääketieteellinen palvelu (lähistöllä)
Lentokenttä
Edinburgh - 50.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Ostaminen Hilton Dunkeldin aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hilton Dunkeld ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hilton Dunkeldin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hilton Dunkeldissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hilton Dunkeld -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläpuolella sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Hilton Dunkeldin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hilton Dunkeldin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimiensa luottamustilien talletuksissa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.