Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Katinkulta
Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Katinkulta
Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Katinkulta
Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Katinkulta
Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Katinkulta

Osoite: Katinkullantie 15, Vuokatti, 88610, Suomi
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayclubresorts.com/fi/villas/kohteet/katinkulta/

Kiinnostaako Holiday Club Villas Katinkulta myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Lomakerho Villas Katinkulta on vertaansa vailla monipuolisuudestaan: lukuisia sisä- ja ulkokäyttöön liittyviä aktiviteetteja, loistava kylpylämaailma, korkealaatuiset ravintolapalvelut, yksi Suomen suosituimmista golfkentistä, ohjelmapalvelut ja paljon muuta.

- osa-aikaisen Huviloista on upeat näkymät joko golfkentälle tai Nuasjarvi-järvelle ja Vuokatinvaaralle. Neljän kerroksen 65 huoneistossa on sisäinen pääsy hotelliin ja palveluihin. Huviloissa on 1 tai 2 makuuhuonetta, täysin varustettu keittiö, oma sauna ja lasitettu parveke. Pinta-ala on 44.5 - 72.5 m2. Kesäkuussa 2014 valmistunut Villas Katinkulta Spa 2 koostuu 30 uudesta huoneistosta, jotka sijaitsevat kylpylähotellin vieressä olevassa rakennuksessa.

Holiday Club Villas Katinkullan osto-oikeuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Holiday Club Villas Katinkulta ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen yrittämistä vuokrata ensin Holiday Club Villas Katinkullan kanssa pitkäaikaista sijoitusta? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Villas Katinkullassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Villas Katinkullan kiinteistön myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Holiday Club Villas Katinkullan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Club Villas Katinkulta -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.