Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Kuusamon
Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Kuusamon
Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Kuusamon
Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Kuusamon
Kuva yrityksestä Holiday Club Villas Kuusamon

Osoite: Kylpylantie 5, Kuusamo, 93600, Suomi
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: holidayclubresorts.com/en/resorts/kuusamon-tropiikki/

Napsauta tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Holiday Club Villas Kuusamonissa


Holiday Club Villas tarkoittaa täysin uusia lomamahdollisuuksia sekä Aressa että ympäri maailmaa. Omistat joko koko asunnon itse tai yhteisomistuksen kautta. Konsepti tarkoittaa täyttä palvelua ja vuokraohjelmamme kautta saat hyvän tuoton sijoituksellesi. Voit nauttia korkeista standardeista ja upeista lomista yhdessä Holiday Club Villasin kanssa. Kuten a osa-aikaisen omistaja omistat yhden tai useamman viikon valitsemassasi loma-asunnossa. Lomatalot ovat tilavia ja niissä on oma sauna ja ylellisesti varusteltu keittiö.

Holiday Club Villas Kuusamon on monipuolinen hotelli- ja lomatalokohde Rukan ja Kuusamon välissä upeiden maisemien keskellä henkeäsalpaavan Petajalammen rannalla. Holiday Club Kuusamon Tropiikki tarjoaa ympärivuotiset virkistyspalvelut kaikille lapsiperheistä pariskunnille ja kaveriporukoille.

Holiday Club Villas Kuusamon aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Villas Kuusamon ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Holiday Club Villas Kuusamoniin, miksi et kokeilisi ensin vuokrausta? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Villas Kuusamonissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Villas Kuusamon kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Holiday Club Villas Kuusamonin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Club Villas Kuusamon käyttäessä voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahat, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.