Kuva yrityksestä Holiday Inn TianAn Wuhan
Kuva yrityksestä Holiday Inn TianAn Wuhan
Kuva yrityksestä Holiday Inn TianAn Wuhan
Kuva yrityksestä Holiday Inn TianAn Wuhan
Kuva yrityksestä Holiday Inn TianAn Wuhan

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: WWW.holiday-inn.com

Oletko kiinnostunut Holiday Inn TianAn Wuhanin myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Holiday Inn TianAn Wuhan tarjoaa matkalaiselle monenlaista nähtävää kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Holiday Inn TianAn Wuhan Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kokoustilat, Harjoituslaitteet, Pelihuone, Kampaaja, Pesula, Hissi, Lääketieteelliset palvelut, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (9.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Järvi (11.0 mailia), Ostosalue (lähistöllä),
Lentokenttä
Wuhan Tian He International - (17 mailia - 27 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Tutustu Holiday Inn TianAn Wuhanin kotiin

Kun ostat aikaosuuksia, kuten Holiday Inn TianAn Wuhanissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Holiday Inn TianAn Wuhan ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Holiday Inn TianAn Wuhaniin, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Holiday Inn TianAn Wuhanin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Inn TianAn Wuhan -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Holiday Inn TianAn Wuhanin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Inn TianAn Wuhanin käyttäminen voi olla turvallista, kun tiedät, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.