Kuva yrityksestä Holiday Residence Warmbad
Kuva yrityksestä Holiday Residence Warmbad
Kuva yrityksestä Holiday Residence Warmbad
Kuva yrityksestä Holiday Residence Warmbad
Kuva yrityksestä Holiday Residence Warmbad

Osoite: Warmbader Allee 53, Warmbad-Villach, ITÄVALTA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.best-of-italy.com/holiday

Oletko kiinnostunut Holiday Residence Warmbadin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Holiday Residence Warmbad kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Holiday Residence Warmbadin tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Konferenssitilat, Pysäköinti, Hissi, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa),
Lähellä olevat palvelut
Veneily (7.0 miles), Kasino (9.0 mailia), Lastenhoito (lähistöllä), Hiihto (lähistöllä), Laskettelu (7.0 mailia), Harjoituslaitteet (lähistöllä), Kalastus (7.0 miles), Golf (12.0 miles) , Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Terveysklubi (lähistöllä), Ratsastus (lähistöllä), Järvi (7.0 mailia), Live-viihde (2.0 mailia), Terveyspalvelut (lähistöllä), Hiihtokoulu (7.0 miles) Kylpylä (lähistöllä), Squash (lähistöllä), Tennis (lähistöllä), Vesihiihto (7.0 mailia), Poreallas / poreallas (lähistöllä), Surfaus (7.0 miles),
Lentokenttä
Klagenfurt - (28 kilometriä - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Holiday Residence Warmbadissa voit nauttia kodin kokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia esimerkiksi Holiday Residence Warmbad -hotellissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Residence Warmbad ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Holiday Residence Warmbadiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Residence Warmbadissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Residence Warmbad -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä lomaosakkeita Holiday Residence Warmbadin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Residence Warmbadin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.