Kuva Holiday Shores Beach Club
Kuva Holiday Shores Beach Club
Kuva Holiday Shores Beach Club
Kuva Holiday Shores Beach Club
Kuva Holiday Shores Beach Club

Osoite: 2617 S. Atlantic Ave., Daytona Beach Shores, FL, 32118, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.visitdaytona.com/holidayshores/index.html

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Holiday Shores Beach Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Holiday Shores Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Holiday Shores Beach Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Pesula, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Veneily (lähistöllä), Harjoitteluvälineet (3.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä) (3.0 mailia), Hissi (lähietäisyydellä), Live-viihde (lähietäisyydellä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Leikkikenttä (10.0 mailia), Ravintola (lähistöllä), Sauna (1.0 mailia) Lähistöllä), Snack-baari (lähistöllä), Tennis (3.0 mailia), Vesihiihto (2.0 mailia), Tuuli Surffaus (1.0 mailia)
Lentokenttä
Daytona Beach International - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Holiday Shores Beach Clubin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Holiday Shores Beach Clubissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Shores Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Holiday Shores Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Shores Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Shores Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Holiday Shores Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Shores Beach Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.