Kuva yrityksestä Holiday Shores
Kuva yrityksestä Holiday Shores
Kuva yrityksestä Holiday Shores
Kuva yrityksestä Holiday Shores
Kuva yrityksestä Holiday Shores

Osoite: PO Box 812, Lake Ozark, MO, 65049, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayshoresresort.com

Oletko kiinnostunut Holiday Shoresin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Lomarannat kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Holiday Shores tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Veneily (käytettävissä olevat laitteet), kalastus, järvi, leikkikenttä, uima-allas, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (5.0 miles), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (1.0 mailia), Kampaaja (lähistöllä), Terveysklubi (4.0 mailia), Ratsastus (4.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Racquetball (4.0 miles), ravintola (lähistöllä), ostosalue (lähistöllä), tennis (4.0 miles),
Lentokenttä
St. Louis - (150 mailia - 241 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodin kokemuksesta Holiday Shoresissa

Kun ostat aikaosuuksia esimerkiksi Holiday Shoresin kaltaisissa kohteissa, saat taatusti vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Holiday Shores ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Holiday Shoresin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Shoresilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Shores -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia Holiday Shoresin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Shoresin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.