Kuva Hollywood Mirage
Kuva Hollywood Mirage
Kuva Hollywood Mirage
Kuva Hollywood Mirage
Kuva Hollywood Mirage

Osoite: Hollywood Mirage, Calle Sierra Nevada, Urbanizacion Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hollywoodmirageclub.co.uk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Hollywood Mirage


Anna itsesi kuljettaa takaisin ajoissa glitzin, glamourin ja klassisen loiston aikakaudella - tämä on mitä voit odottaa osa-aikaisen Hollywoodin Mirage Resortissa etelässä Tenerife, Espanja. Lomakeskus on suunniteltu heijastamaan "kultaisen aikakauden" tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta - tämä ei ole hämmästystä, mutta tosiasiassa päädyttiin hyvin ansaittuun RCI Gold Crown -tilaan. Asuntoalueet on nimetty näyttelijöitä ja näyttelijöitä, ja joka keskiviikko voit nauttia Hollywood-iltoihin, grilli buffet ja elävää viihdettä.

Ylellisyys ja mukavuus ovat tärkeimpiä kohtia Hollywood Miragessa, ja kaikki huoneistot on varustettu korkeimmalla tasolla, mukaan lukien kaikki nykyajan mukavuudet ja muutama lisäpalvelu, kuten porealtaat houkuttelemaan sinua pitkään lopettamiseen päivän päätteeksi. . Los Cristianos on ihanteellinen perhekohde, joten päivinä itse voit tehdä lyhyen ajomatkan tai bussimatkan tai jopa miellyttävän kävelymatkan alamäkeen kaupungin keskustaan ​​upeille rannoille ja veneretkille nähdäksesi valaat ja jännittävän aukion täynnä putiikkeja ja kahviloita ja kauppoja verovapaita ostoksia varten. Teneriffalla lomalla on niin paljon tarjottavaa: Siam Park, joka on upea vesipuisto, Loro Parque, upea luonnonpuisto ja upea Teide-vuori, joka on Espanjan korkein vuori. Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että vaihtoehdot todella ovat loputtomia osa-aikaisen Hollywood Mirageissa.

Hollywood Mirage Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Poreallas, Uima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Kuntosali, Lasten leikkikenttä,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Lääkäri Palvelut (Läheiset), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (1.0 mailia), Wind Surfing (3.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, sunnuntai

Ostamalla Hollywood Miragen aikaosuutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hollywood Mirage ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hollywood Mirage -yhtiölle, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Hollywood Mirage

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hollywood Mirage -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuutta Hollywood Miragen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Hollywood Miragea voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.