Kuva Honka Holiday Ahtarista
Kuva Honka Holiday Ahtarista
Kuva Honka Holiday Ahtarista
Kuva Honka Holiday Ahtarista
Kuva Honka Holiday Ahtarista

Osoite: Rasinkuja, Ahtari, 63700, Suomi
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayclubresorts.com

Kiinnostaako Honka Holiday Ahtari myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Honka Holiday Ahtari kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Honka Holiday Ahtarin palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), sauna (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas (sisätiloissa), Sisäuima-allas, Sisäuima-allas, Sisäuima-allas, Sisäuima-allas, Sisäuima-allas, Soutuvene, Kalastus, Järvi,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (6.0 mailia), Laskettelu (28.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (6.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (6.0 mailia)
Lentokenttä
Jyväskylä - (75 mailia - 120 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Honka Holiday Ahtarissa

Kun ostat aikaosuuksia Honka Holiday Ahtarin kaltaisista kiinteistöistä, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Honka Holiday Ahtari ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Honka Holiday Ahtarin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Honka Holiday Ahtarissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Honka Holiday Ahtarin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa ylimmillä kanavilla sekä verkkomainonnalla aikaosuuksien myyntiin Honka Holiday Ahtarin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Honka Holiday Ahtarin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.